Oletko valmis hyppäämään kuningaskuntaan, jossa yli-luonnollisuus on arkipäiväistä? Reyna on kuviteellinen kuningaskunta, joka sijoittuu Iso-Britanniaa etäisesti muistuttavalle saarelle. Kuningaskunnassa hallitsee tavallisten ihmisten suku, joka satoja vuosia sitten uskaltautui ensimmäisenä matkustamaan mystiselle saarelle, joka tarinoiden mukaan kuhisee yliluonnollisia otuksia.
Luvassa on draamaa, rakkautta ja taikuutta. Tutustu meihin myös Discordissa!
Yli 600 vuotta sitten kukaan ei edes uskaltanut lähestyä mystistä saarta, jonka huhuttiin kuhisevan mystisiö olentoja. Ihmiset pelkäsivät taikuutta ja kaikkea yli-luonnollista ja siksi he tyytyivät asumaan mantereella ja unohtamaan uudet rikkaudet ja mahdollisuudet, joita tuo mystinen saari piti sisällään. Todellisuudessa tarvittiin vain rikas suku, joka sai rohkeita ihmisiä puolelleen. Lordi Joseph Bayard ei tyytynyt havittelemaan jo olemassa olevien kuningaskuntien kruunuja vaan hän halusi luoda oman valtakuntansa ja olla sen ensimmäinen kuningas. Olemassa olevilla poliittisilla suhteillaan hän solmi suunnitelmaansa palvelevia sopimuksia ja sai käyttöönsä suuren laivaston, modernin ja kattavan aseiston sekä koulutetun armeijan. Hän aneli vaimoaan Reynaa jäämään mantereelle turvaan, mutta nainen vannoi pysyvänsä miehensä rinnalla loppuun saakka, eikä tämä halunnut painua taka-alalle sukupuolensa vuoksi - Reyna oli vähintäänkin yhtä älykäs kuin hänen miehensä, oppinut sotapolitiikassa sekä taitava jousiampuja ja ennen kaikkea väsynyt vastakkaisen sukupuolen ylivertaisuuteen. Yhdessä he aloittivat matkan tietäen, etteivät välttämättä koskaan palaisivat.
Meren toisella puolella ei odottanut samanlaiset kauheudet kuin tarinoissa kerrottiin, vaan rauhallinen ja kaunis ranta. Luonto vaikutti koskemattomalta ja mahdollisuudet loputtomilta. Sisämaahan edetessään he kohtasivat alkuperäiskansaa ja rauhanomaisten elkeiden avulla he onnistuivat välttämään väkivaltaisuudet. He tutustuivat magiaan ja eri lajeihin, jotka hyödynsivät sitä eri tavoilla. Loppujen lopuksi he eivät olleetkaan niin erilaisia. Ihmiset toivat mukanaan paljon uusia asioita, joista myös saaren alkuperäiset asukkaat hyötyivät ja ajan kuluessa heidän välilleen syttyi vahvoja tunnesiteitä. Bayard oli löytänyt oman valtakuntansa ja hän päätti nimetä sen vaimonsa mukaan.
Reynan valtakunta kasvoi ja sukupolvien vaihtuessa muisto rauhasta hälveni vallanhimon tieltä. Bayardin jälkeläiset valloittivat lisää alueita ja perustivat uuden pääkaupungin sisämaahan. Kaikenlainen kansa joutui vannomaan uskollisuuttaan kruunulle, jos aikoi pysyä hyvissä väleissä ihmisten kanssa. Ihmiset olivat levittäytyneet myös varsinaisen valtakunnan rajojen ulkopuolelle lajien sekoituttua keskenään vuosien saatossa.
Suuren sodan syttyminen 1200
Uuden kansan hyväksyminen ei kuitenkaan sopinut kaikille ja alueiden jakaminen sekä ihmisten jatkuva levittäytyminen aiheutti eriäviä mielipiteitä. Utopisessa rauhassa elänyt kansa halusi uskoa ihmisten hyvyyteen ja yhdessä elämisen mahdollisuuteen kun taas toiset asettuivat puolustuskannalle pelätessään oman lajinsa tuhoa. Maagisten heimojen johtajat valmistautuivat sotimaan Reynaa vastaan ja pitkään pelätty sota alkoi, eikä se loppunut sataan vuoteen.
Reynalla oli puolellaan parhaat aseet ja tarkat strategiat, mutta he eivät olisi pärjänneet ilman magiaa. Lajit tappoivat toisiaan puolustaessaan kruunua, joka lisäsi vihamielisiä tunteita kuningaskuntaa kohtaan. Sota oli julma ja uuvuttava ja lopulta jokainen osapuoli oli väsynyt ja valmiina sopimaan rauhan. Muodonmuuttajaklaani pakeni saarelle, vanhojen jumalten palvojat tyytyivät asettumaan hyytävään pohjoiseen kun taas haltiat tekivät lännestä oman kotinsa. Seireenit suostuivat Reynan alaisiksi omilla ehdoillaan, jotka sallivat heidän pitää oman alueensa autonomisena kunhan he tekisivät yhteistyötä ja puolustaisivat rannikkoa. Reyna oli laajentanut rajojaan, levittäytynyt ja voimistunut kansan kasvettua ylivoimaiseksi. Entiset, alkuperäiset heimot olivat enää vain klaaneja uuden valtakunnan ympärillä.
Sodan jälkeinen aika 1300
Palautuminen vei aikaa, mutta sodan aiheuttamat arvet eivät koskaan hälvenneet vaan ne siirtyivät sukupolvilta toiselle. Kytevän epävarmuuden ja pelon vuoksi Reyna kiristi otettaan magiaa kohtaan - kaikki mustaan magiaan viittava poltettiin olemattomiin, taian käyttäjiä valvottiin ja kruunun silmissä ainoastaan hyvä magia oli sallittua. Toisin sanoen rajojen sisällä sai harjoittaa vain kuningaskuntaa palvelevaa taikuutta. Muodonmuuttajat kuuluivat kaartiin, sillä he sopivat parhaiten vakoojiksi ja sotureiksi. Haltiat ja noidat työskentelivät usein parantoloissa ja hoitivat kansalaisten fyysisiä sekä henkisiä sairauksia. Hallitsijasta riippumatta lakien rikkomisen rangaistukset olivat äärimmäisiä niin kauan, että sääntöjä pidettiin itsestäänselvinä.
Reynan ja Dorchan välillä oleva erämää alkoi näyttää omia muistojaan. Sodassa käytetty magia aiheutti eläimistössä ja kasvistossa muutoksia, Erämään alueella luonto on hyvin arvaamatonta ja se pyrkii suojelemaan itseään kaikelta ulkopuoliselta. Petoeläimissä näyttäytyvät mutaatiot ovat luoneet hirviölajeja sekä muita kummallisia otuksia. Erämään läpi on mahdollista kulkea, omalla vastuulla tietenkin, mutta sieltä ei saa viedä mitään mukanaan.
Kuningasperheen tärkeimpiä periaatteita oli pitää sukulinja puhtaasti inhimillisenä ja siksi suhteet muihin lajeihin olivat ehdottomasti kielletty. Kuningas oli ottanut haltian neuvonantajakseen ja luotti tähän täysin, eikä tämä olisi koskaan arvannut tyttärensä ihastuvan palvelijaan niin syvästi. Haltia ei tarkoittanut pahaa ja hän tiesi seuraamukset varsin hyvin, mutta hänen puhdas ja ehdoton rakkautensa prinsessaan voittaisi lopulta? Kuningas oli kutsunut tyttärensä tulevan aviomiehen vierailulle ainoastaan huomatakseen tämän kadonneen. Haltia ja prinsessa olivat paenneet yhdessä etsimään omaa ikuista onneaan. Kun suhde selvisi ja katoaminen huomattiin, ehkä asiat olisivat edenneet toisin jos kuningas olisi ollut täysin järjissään eikä vainoharhojensa syövyttämä, mutta valitettavasti tämän rangaistuis olisi odotettua pahempi. Valmiiksi epävakaa kuningas ei kestänyt häpeää ja kritiikkiä vaan tämä määräsi neuvonantajansa tapettavaksi. Reynan haltiat pelkäsivät kuningasta ja pitivät asemaansa huomattavasti heikompana muihin verrattuna, minkä seurauksena maassa alkoi syttyä kapinoita. Tilanne kärjistyi sisällissodaksi, minkä jälkeen haltiat pakenivat Coraan ja viimeisetkin elossa olevat tapettiin. Sen jälkeen Reyna ei ole hyväksynyt haltioita rajojensa sisälle. Järkyttävästä tapahtumasta jäljelle jäi pieni kaaos, mutta kymmenien vuosien jälkeen tärkeimmäksi muistoksi jäi varoittava satu ”Haltia ja Prinsessa”.
Sotien jälkeen rajojen läheisyydessä on käyty useita pienempiä taisteluita milloin mistäkin aiheesta.